Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

tirsdag 29. januar 2013

JenteromFranciska i Franciskas vakre verden samler inn bilder til sin nye bok, Sanselige Rom. I den forbindelse har hun en konkuranse der vi kan sende inn bilder av jenterom.Vi har jo desverre ikke fått pusset opp rommet til Emma i det nye huset enda, så jeg deltar med bilder fra det gamle rommet hennes.Vi ryddet ut av Emmas rom her på Skaugum for å begynne å pusse opp og Emma flyttet midlertidig opp på loftet.Resultatet var jo at Emma likte seg så godt på loftet at hun trolig blir der. Loftet er i dag halvt innredet og halvt uisolert. Planen er derfor å isolere/ pusse opp også andre halvdelen så Emma får et stort rom på loftet. 


Selv om dette blir en dyrere løsning -og dermed en løsning som tar lengre tid da vi må spare litt først, tror vi det blir en mye bedre løsning på lang sikt.Emma får større rom, Maja får et større rom og vi frigjør plass til en TV-stue i 2.etg.


Pluss at det er jo økonomisk på lang sikt å isolere et uisolert loft.


Vi har veldig lyst til å sette inn et eller flere Velux takvinduer også, men vi får se hva det blir råd til. Vi må uansett bytte et lite loftsvindu.Tenker å bytte det med et slikt vindu som ser ut som en halv appelsin...


Litt av et bilderas fra Emma sitt gamle rom dette her...Husker jeg koste meg stort da vi begynte å pusse opp og innrede det!


Kjøkkenkroken var flittig i bruk. Den blir nok flyttet ut i dukkestua til sommeren.


Jeg har forresten Franciskas bok "Sanselig Sommer" og den storkoser jeg meg med! Gleder meg til en kopp kaffe i solveggen til våren med den boka i fanget!


Nå håper jeg det kommer mange flotte bidrag til jenterom hos Franciska, så blir det mye inspirasjon å finne til Emmas neste rom!

mandag 28. januar 2013

Birkeland kommode i gangenVi var så heldige å få gavekort på Ikea pluss litt penger til jul.

Vi bestemte oss for å kjøpr Birkeland kommode til gangen og jeg er superfornøyd.

Kommoden har kjemperomslige skuffer som sluker alt mulig rot av votter og luer og skjerf og skohorn og slalombriller og solbriller og nøkler og lommebøker og ja du vet, alt som havner i gangen.


Speilet som henger over er Songe fra Ikea. Det ble veldig mye mer ryddig og luftig i gangen vår nå.

Også er det en perfekt plass for en hyggelig bukett for dette rommet passerer vi fjaksen ganger om dagen. -Her går trappen opp til 2.etg, inngang til kjøkken, inngang til stue og selvfølgelig til entreen og utgangsdøra.Nå gjenstår det bare å få litt orden i entreen der sko og jakker befinner seg. Der tror jeg det blir å bygge noe selv. Vi får se. Foreløpig tar vogna til Maja opp mye av plassen, så når den blir solgt tenker jeg vi får litt orden der inne også.


fredag 25. januar 2013

Henriksdal med armlenerJeg har lenge synes Henriksdal stolene fra Ikea var utrolig fine når de kom med armlener.

Men de har sett fryktelig store ut og de kostet jo litt, så det har blitt med tanken siden de kom.

Men etter jul var vi innom Ikea fordi vi hadde fått gavekort til jul og da var stolene på halv pris fordi de skulle ut av sortimentet.


Da blei det fart på avgjørelsen og to stoler fikk bli med hjem! De er akkurat så store og tunge som jeg trodde, men utrolig gode å sitte i da! _Og spesiellt med et deilig Ludde skinn oppi!Mor i heimen er kjempefornøyd og det tror jeg far ble også, selv om han nok mener vi hadde nok stoler fra før av...

Vi kjøpte en kommode også, men den får jeg vise senere for nå kaller jobben med kveldsvakt!


fredag 11. januar 2013

Emma og Majas dukkestueDet blir plutselig lenge mellom innleggene her på bloggen. Hverdagen suser av gårde med full turnus-jobb, barn og familie, fritidsaktiviteter, hobbyer, hus og hjem. 

Men her kommer et lite et fra meg i hvert fall! 

Dukkestuen til Emma og Maja ble "lokation" for årets julekortbildefotoshoot.


Dukkestuen er bare ferdig grunnet utvendig, så maling utvendig står igjen å gjøre til våren. Ellers er både vegger, tak og gulv ferdigmalt innvendig, så inne gjenstår kun det som er fryltelig moro, nemlig innredning!


Tipper det er to små jenter og en stor som skal få kost seg bra med det når våren kommer!

Nå er jula ryddet ut av heimen her også, og jeg kjenner behovet for å la våren snike seg så smått på. 


En liten rosa Primula er på plass og flere frister i butikken!


Related Posts with Thumbnails