Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

onsdag 27. februar 2013

Marius-tunikaEn liten Marius-tunika til Emma ble ferdig i dag. Den er laget av rester av Lanette garn. 

Jeg endte selfølgelig opp med å måtte kjøpe et nøste til med cerise farget garn da jeg ikke hadde nok av verken det ene eller det andre til halsen, men sånn er det jo.

Jeg er veldig glad i denne modellen, den gir ekstra varme akkurat der det trengs uten å bli for varm og klam til å gå med inne. Super over ull på ekstra kalde dager og over bomull når det er sånn midtimellom.Jeg har hatt meg en liten opprydding i strikkekassa mi i dag og konklusjonen må bli for n`te gang: IKKE FLERE NYE PROSJEKTER NÅ!!! 
Nå må jeg gjøre ferdig de prosjektene jeg holder på med... og tallet ble to-sifret ettrer oppryddingen. Ikke rart jeg ikke finner strikkepinner, de ligger jo inni påbegynte strikketøy her og der...


Og sånn by the way: IKKE MERE NYTT GARN HELLER!!! Burde tatt bilde av garnlageret og vist fram skammen, men jeg tør ikke. Samtidig er det jo godt å ha litt garn å velge i når det plutselig dukker opp en idé...NEI IKKE FLERE NYE PROSJEKTER NÅ!!!


Jeg kutter forresten ut en mønsterrad etter kryssene men før halsen for jeg synes den blir nettere på toppen da.

4 kommentarer:

Related Posts with Thumbnails