Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

tirsdag 29. januar 2013

JenteromFranciska i Franciskas vakre verden samler inn bilder til sin nye bok, Sanselige Rom. I den forbindelse har hun en konkuranse der vi kan sende inn bilder av jenterom.Vi har jo desverre ikke fått pusset opp rommet til Emma i det nye huset enda, så jeg deltar med bilder fra det gamle rommet hennes.Vi ryddet ut av Emmas rom her på Skaugum for å begynne å pusse opp og Emma flyttet midlertidig opp på loftet.Resultatet var jo at Emma likte seg så godt på loftet at hun trolig blir der. Loftet er i dag halvt innredet og halvt uisolert. Planen er derfor å isolere/ pusse opp også andre halvdelen så Emma får et stort rom på loftet. 


Selv om dette blir en dyrere løsning -og dermed en løsning som tar lengre tid da vi må spare litt først, tror vi det blir en mye bedre løsning på lang sikt.Emma får større rom, Maja får et større rom og vi frigjør plass til en TV-stue i 2.etg.


Pluss at det er jo økonomisk på lang sikt å isolere et uisolert loft.


Vi har veldig lyst til å sette inn et eller flere Velux takvinduer også, men vi får se hva det blir råd til. Vi må uansett bytte et lite loftsvindu.Tenker å bytte det med et slikt vindu som ser ut som en halv appelsin...


Litt av et bilderas fra Emma sitt gamle rom dette her...Husker jeg koste meg stort da vi begynte å pusse opp og innrede det!


Kjøkkenkroken var flittig i bruk. Den blir nok flyttet ut i dukkestua til sommeren.


Jeg har forresten Franciskas bok "Sanselig Sommer" og den storkoser jeg meg med! Gleder meg til en kopp kaffe i solveggen til våren med den boka i fanget!


Nå håper jeg det kommer mange flotte bidrag til jenterom hos Franciska, så blir det mye inspirasjon å finne til Emmas neste rom!

2 kommentarer:

 1. Oi oi oi for et fantastisk herlig rom.
  Klem Tone

  SvarSlett
 2. Fantastisk jenterom! Heldige lille jenta :)
  Regner med det nye blir like fint, gleder meg til å sjå det :)
  Klem fra Grete

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails