Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

fredag 26. oktober 2012

Sommerfugl-bilder DIYJeg har laget meg noen fine sommerfugl-bilder til muren ved peisen.

Det er rett og slett sider fra den nye Ole Lynggaard smykkekatalogen som fås gratis hos blant annet David Andersen.

Det er fryktelig vanskelig å fotografere, men bildene er trykket på preget papir, slik at det er pregede hvite sommerfugler på tykt fint papir. Virkelig en eksklusiv katalog.


Jeg er kjempefornøyd med bildene -ikke fullt så fornøyd med mine foto-evner....Den nydelige alven vant jeg i gavedryss hos Camilla i Villa Greve

Hun har gavedryss på gang igjen, så det er bare å klikke seg innom for å være med! 
Utrolig flink på gavedryssene den dama!

Plakaten kan forresten også kjøpes hos Enkla Graf som forøvrig yter fantastisk service!


Da vi kom over dette fine sommerfugl-bildet på IKEA, måtte det få bli med hjem i stua også...

Fin fredag! Jeg har fri i dag og solen skinner!!


fredag 19. oktober 2012

HøstblomsterNår regnet øser ustanselig ned ute, er det hyggelig å gjøre det litt ekstra lunt og koselig inne.

Jeg falt for disse orange rosene for over en uke siden og de står kjempefint enda!

Et orange lys fra Sia ble også med hjem. 

I et ellers forholdsvis nøytralt interiør er det ikke så mye som skal til for å skifte stemning.Jeg er vanligvis ikke noe stor fan av orange, men disse rosene synes jeg var så nydelige!Jeg og Glenn hadde en trivelig kveld i går med barnepass, kino og resturantbesøk. Også fikk jeg noe kjempefiiiint! Bilde kommer. Heldig, jeg, det er helt sikkert!!


I kveld er det klart for hjemmekos med TV, Hjemmelaget pizza og masse stearinlys før jobbehelg for min del.

Ha en herlig fredag!


torsdag 18. oktober 2012

Marius-tunikaJeg har strikket en liten tunika i Marius-mønster til minstemor. Mønsteret er hentet fra det nye "Marius" heftet, men det er noen avvik. 

Tunikaen har bølgekant nederst (laget med hullrad som jeg bretter inn.) Det er fordi jeg egentlig begynte på en annen kjole men ombestemte meg sånn halvveis i skjørtet. Jeg bare felte meg inn i mønsteret til Marius tunikaen. Videre er det byttet litt om på farger i mønsteret fordi jeg strikket av restegarn og ikke hadde nok rosa til bunnfarge hele veien. Derfor er det litt hvitt som bunnfarge på midten. Til slutt har jeg droppet et par mønsterrader på toppen fordi jeg synes bærestykket ble bredt nok for en på 1 1/2 år. 

Jeg justerte vel litt på lengden på skjørtet også, for jeg liker de ikke så lange til barnehage-bruk. Synes det er greit at tunikaen går inni dressen for det er jo litt av poenget at det er greit med litt ekstra varme over bryst og rygg når man er ute.Jeg synes det er veldig praktisk med slike kortermede tunikaer til barnehage-.bruk, så jeg er glad for at jeg har funnet et nytt mønster. 
Jeg tror Emma og Maja har 6 tunikaer i diverse varianter fra Nøstebarn-mønsteret, så nå var det greit med litt nytt!


Jeg begynte på en tunika til Emma i litt tykkere garn (Drops Merino Extra Fine) men jeg synes det ble for tykt.

Derfor er den nå på vei til å bli en Marius genser til mor. Endelig!! Det er litt sånn reste-prosjekt dette også, så det blir litt ombytting av farger i mønsteret. Har begynt med beige på toppen av mønsteret nå, for det tok slutt med hvit i går kveld og jeg klarer jo ikke vente til butikken åpner...Også har jeg bryllupsdag i dag!!! 9år! Gidder ikke sette inn det samme bildet som jeg har satt inn hvert år...ha, ha, ha det er det eneste bildet jeg har digitalt -var jo steinalderen i 2003!
Related Posts with Thumbnails