Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

lørdag 2. juni 2012

Dukkestue bestilt!


Emma og Maja har spart penger til dukkestue i over et år.

Jeg og Glenn sa at vi skulle legge til det samme beløpet som de klarte å spare for å motivere litt ekstra til sparingen. 

Emma og Maja har spart alle penger de har fått til jul og bursdag, Emma har tjent penger på å plukke spiker i plenen, plukke løvetann i samme plen, koste gulv og masse annet.

I tillegg har hun gitt én krone i bot når noen banner...

Det har også vanket bidrag fra snille onkler og tanter♥

Til sammen klarte søren meg de to trollene å spare over 12.000 kroner!

Så i går ble denne flotte hytta bestilt. Den er fra RKC/ Maxbo og er på ca 10m2.

Denne kan de ha glede av i mange år. Etter at dukkestuebehovet er over, kan den brukes til å ha besøk og overnattingsbesøkj av venninner. 

Nå er det bare å begynne planleggingen av innredning.


Det er vel noe i det jeg leste her et sted at dokkestua også er mors ungpikedrøm som settes ut i livet...

Jeg har samlet dukkestuebilder i mange år... Jeg har ikke skrevet opp hvor jeg har lånt de fra, så er det noen som eier bildene og vil jeg skal fjerne eller linke så bare ta kontakt!!


Sjekk ut denne da! Jeg kommer nok til å forsøke å pynte litt ekstra på dukkestuen, blant annet med skodder med hjertehull..

Jeg planlegger en liten hage rundt dukkestuen også. Fikk helt dilla i fjor da jeg så på TV programmet "Grønn Glede" at de anla en liten hage rundt en dukkestue. 

Satt å noterte som en helt da jeg så programmet. Nå har jeg sett at det har kommet en Grønn Glede bok der denne hagen er med. Den boka står høyt på ønskelista akkurat nå!


Det kommer nok til å ta tid før det blir snakk om innredning og hage.. Først er det kjedelig fundamentering og grunning av alle materialer. 

Men det er viktig å gjøre det skikkelig når vi har kjøpt en så flott hytte!Men drømmer og planlegging, det er det bare å begynne med!!

Denne løsningen med integrert sandkasse syntes jeg var smart!Denne sto forresten øverst på fin dukkestue-lista mi, men den var 10.000 kroner dyrere enn den vi kjøpte, og også mindre i størrelse.Skal nok klare å gjøre en litt mere standard-variant koselig også!


Related Posts with Thumbnails