Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

lørdag 31. mars 2012

God Påske!!


En liten titt innom for å ønske alle en riktig god påske!!!


Påsken i fjor var jo bare herlig med fantastisk varmt vær -i alle fall for oss som reiser til sørlandet i stedet for på fjellet.

torsdag 29. mars 2012

Pure and Original

Jeg var en av de heldige vinnerne av maling fra Pure and Original inne hos Franciskas Verden!!


Og ikke nok med det, jeg vant den gjeveste prisen, nemlig maling for hele 1500 kr!!

Må innrømme jeg danset en liten indianer-seriersdans rundt i stua da jeg fikk mail om at jeg hadde vunnet.Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært på Linneas Hage og strøket over de deilige fargeprøvene på Pure and Original-malingen, men visst at den er for dyr for meg nå.


Drømmen var å male feltet rundt kjøkkenvifta i potatoe skin-fargen, men det ble litt rester av tavlemaling som jeg hadde i stedet.


I forigårs var jeg og hentet maling i Edda Interiørs showroom på Vækerø i Oslo. Da ble det med en liter med fargen Potatoe Skin  med hjem og 2,5 liter med en nydelig hvitfarge som het Casa Blanca

Den grå veggen på dette bildet er Potatoe Skin.

Nå gjenstår det å se hvor jeg skal utfolde meg med malingen.Jeg har jo egentlig blitt ganske glad i tavlemalingen ved kjøkkenvifta etter jeg ble litt vant til hvor svart den er...
Pluss at nå har jeg planlagt å male noe grå/hvit tekst der og det tror jeg blir kult..


Bare malingsspannene fra Pure and Original er jo en nytelse å se på, så de får stå til pynt intil videre!


Ubrukte muligheter er i grunnen noe jeg liker å se på også!lørdag 17. mars 2012

Er det muuuuuuuulig? Del2


I går gjorde jeg noe jeg nesten er litt flau over... Men så var det jo litt artig også da..

Ikke kan jeg skylde på ammetåke lengre heller..

Men: I går skiftet jeg bleie på Maja.

En stund etterpå løftet jeg henne opp og syntes det var så rart at hun var så våt. Hvor er det hun har klart å finne noe vann nå da??? 

Men så kjente jeg at hun ikke hadde på seg bleie. 

Det hender hun klarer å åpne "borrelåsen" på bleia selv, men her var det ingen bleie i det hele tatt. 

Og det var bare meg hjemme, så jeg hadde ingen å skylde på. 


Jeg har altså klart å skifte bleie og glemt å ta på bleie!! Godt gjort.

Nå skal det sies at Maja er en ganske aktiv røver på stellebordet, men det unnskylder ikke at jeg har klart å knappe bodyen, ta på strømpebukse og bukse uten å oppdage at jeg ikke har tatt på bleie. Hallooo?

Litt småsliten etter 5 uker med sykdom kanskje, men ellers har vi det bra!

(By the way -Del 1 var da  jeg presterte å gå i barnehagen med en lys grå og en mørkeblå joggesko... Det ler jeg av stadig vekk enda...)


fredag 16. mars 2012

Gavedyss......er jo såå gøy, særlig når man vinner!! 

Jeg har vært med på gavedryss inne hos Villa Greve og jeg ble den heldige vinner av dette nydelige bildet fra Enkla Graf!

En koselig oppmuntring i femte uka på rad med sykdom i huset. Nå er det Maja som har vannkopper..

Det er jo også litt ekstra stas å vinne noe nå som jeg har kjøpestopp!

Gleder meg veldig til å få det i posten!

Takk, Camilla i Villa Greve -jeg er med videre, jeg!

onsdag 7. mars 2012

Strikkekjole med blonder og perlerDenne kjolen med blonder og perler har jeg strikket til Maja. Jeg ble superfornøyd, men fysj for en jobb......


Detaljene kommer jo ikke så godt fram når det er helhvitt, men det er altså små hvite perler i midten av hullmønsteret på brystet.  Langs halsutringingen er det heklede nuppereller og i armåpningen er det festet en gammeldags blonde.


Langs kanten nederst på skjørtet er det festet en annen type gammeldags blonde. Inni kjolen er det en body som sitter fast. -Eller bedre forklart, kjolen er strikket som en body med et skjørt som sitter fast.Kjolen er strikket i Baby Ull fra Dale og oppskriften er fra et hefte fra samme produsent.

torsdag 1. mars 2012

Gamle skjenken i stuaVi har vært så heldige å arve en nydelig gammel skjenk etter Glenns besteforeldre. Vi fant deler til skjenken på mange forskjellige plasser på gården deres, på låven, i smia, under gulvet på loftet i gjestehytta.. Det tok faktisk et par år før skjenken ble noenlunde komplett.


Glenns besteforeldre var jo av den oppfatning at dette var gammelt skrap, men HELDIGVIS var Glenns bestefar likevel av den typen som ikke kunne kaste noe.  I dag mangler bare noen lister pg litt av det ene håndtaket på ene skuffen, men ellers er den komplett. Den er veldig slitt, men det synes jeg bare er fint. Spesiellt liker jeg krakkeleringene i speilet godt.


Denne rosen er det som er igjen av en vakker bukett som jeg fikk av Glenn til Valentines Day. Den buketten holdt virkelig lenge selv om det bare er en igjen nå.  Synger på siste verset den også, men den er jo litt fin med sine små brune flekker.


Her synes litt av listverket vi har fått hjelp til å få opp.  Jeg ønsket meg denne listen som fotlist også, men det ble alt for dyrt.  Det ble derfor en litt enklere verson langs gulvet og på vinduene og denne ekstra fine rundt de doble glassdørene, hvor de får synes godt. (Valuta for pengene, vettu!)


G`en kjøpte jeg på Kremmerhuset her om dagen. Den var satt ned fra kr 59,- til kr 5,- og den ble derfor innvilget i budsjettet av meg selv. 

Jeg har planer om å samle alle forbokstavene i familien vår og lage noe ut av det. Leker litt med tanken om å ta stikksaga fatt og sage ut noen bokstaver selv.... 
Først må vi bli friske. Stakkar Emma hadde en fryktelig natt natt til i dag.
Det ser ut til at det skal gå bedre i natt. Takk for tips om kjølende og dempende spray :)Related Posts with Thumbnails