Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

tirsdag 28. februar 2012

Barnerom / Babyrom


Maja sitt rom står på oppussingslisten, men da hun fikk dette utrolig kule teppet til bursdagen sin av mormor og bestefar, inspirerte det til å friske opp litt der inne.

Jeg drømmer om denne hyllen fra Ikea

Expedit

Men siden budsjettet sier null nye innkjøp fikk en bokhylle som sto igjen i huset da vi overtok duge.


Jeg skrudde av litt dører og malte den hvit med forskjellige malingsskvetter. Lik hvitfarge men litt forskjellig glansgrad..Pytt..


Sokkelen og gulvet får vi male i forbindelse med oppussingen av rommet. (Hvis vi ikke finner en Expedit billig på Finn da.. Innen den tid er jo jeg tilbake i jobb igjen også)


Det skjønne teppet er fra Sprell. 

Gulvet skal males hvitt pår rommet pusses opp.

Veggene blir også hvite, muligens med en mintgrønn fondvegg. 


Hadde veggene vært slette hadde jeg nok gjøvet på for lenge siden. ("bare" maling regner jeg ikke for oppussing, nemlig)


Men her er det fiskebensstrie og den må sparkles over først. Og det blir en større jobb.. Vi har lovet oss selv å følge planen som er at stuen skal være HELT ferdig før vi går løs på noe nytt. Dessuten står Emmas rom som nummer to etter stuen siden hun savner rommet sitt fra det gamle huset så veldig. En sånn panel-aktig vegg er det også på Majas rom. Krokene med dyremotiv fikk Maja til bursdagen sin også.I helgen var vi så heldige å få hjelp av Glenns snille onkel til å få opp lister i stua og det var utrolig deilig!! Min mann er ikke helt venner med gjerdingssaga når han må leke med den helt alene nemlig... Den har en tendens til å sage vinkler som ikke passer sammen når listene skal på veggen..

Men nå har vi flotte lister rundt dører og vinduer og i taket!! Bilder kommer.


Det var en liten sniktitt på Majas rom.

 Ganske mye mer fargerikt enn Emma sitt, men det er jo litt gøy!


En annen litt festlig nyhet er at etter en hel dag i barnehagen på 14 dager, våknet Emma opp med vannkopper i dag. Er det muuuuulig?? Nå vil jeg/ vi ut i det fine vårlige været!! Lei av å være inne og være syk med rullgardinene nede for å stenge solen ute...
mandag 27. februar 2012

Sjukestue..


Nå begynner vi faktisk på 4.uka med sykdom her i heimen....

Oppkast, forkjølelse, snørr, slim, hoste hele natta, diare, ørebetennelse..you name it! Og det har gått sånn fint på rundgang slik at vi alle har fått vår del av kaka. Noen ganger èn, andre ganger flere av oss...Den "beste" uka var vel når jeg var alene hjemme med jentene. Jeg og Emma var dårlige mens Turbo-Laila-Maja var i slaget! Roooooote, klatre i trappa, finne små ting å putte i munnen, dra ned duken ...ja dere vet........Ingen grei kombinasjon. 

Glenn var på jobbtur til herlige Miami, men lå syk på hotelrommet der.. Hurra..


Men -nå får vi håpe det går mot slutten med sykdom. Det har vært utrolig irriterende å bare være inne i det flotte vårværet vi har hatt.

Teppet til Maja heter Tiramisu Baby Blanket og det kan du finne oppskrift på HERfredag 24. februar 2012

For akkurat 1 år siden...

Kom du til verden, lille Maja!!!!


På bildet er Maja bare noen sekunder gammel..

Litt sliten mamma, men så stolt,så stolt! 
onsdag 22. februar 2012

15 år!
På mandag hadde jeg og Glenn vært sammen i 15 år! Oppmerksom som han er (jeg hadde glemt det...) kom han hjem med disse vakre rosene til meg!


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 17. februar 2012

Vognteppe klart for sending


Her i huset har vi hatt skikkelig sjukestue den siste uka. Maja, Emma og jeg har vært fryktelig forkjøla.. Emma har hatt høy feber og vært helt slått ut og Maja har hostet seg igjennom natten. Hun har i tillegg hatt problemer med magen sin, så jeg tror jeg har skiftet bleie hver halvtime i alle hennes våkne timer..
Og stakkars Glenn var på jobbreise til Miami og lå rett ut der... Kjempegøy når man først er et sånt sted..
Ja, også jeg da..jeg har overlevd på Paracet og kaffe;-)

Men nok om kjedelige ting. Vi er på bedringens vei alle fire.


I og med at jeg ikke har vært ute av huset på en uke har jeg i alle fall fått gjort ferdig et vognteppe jeg hadde bestilling på.

Enkelt og rent og veldig delikat synes jeg det ble!

Related Posts with Thumbnails