Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

fredag 6. april 2012

Marius genser
På pinnene i påsken har jeg den klassiske Marius genseren, men i litt utradisjonelle farger. -Cerise, hvit og rosa. Tror den kommer til å bli kjempe-frisk og fin i fargene. Denne genseren strikker jeg på bestilling, men en vakker dag skal jeg strikke en Marius genser til meg selv også!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

 1. Elsker at man avviker fra de gamle kjedelige fargene. Lekker Marius-genser blir dette!

  SvarSlett
 2. Denne blir lekker. Herlige farger!!!!

  SvarSlett
 3. Å den blir kjempe fin!! Kos deg med strikket :)

  SvarSlett
 4. Kjempe flotte farger!!! Jeg sitter nå på hytta og syr sammen tekstilsirkler til rosetter!!!
  Ønsker deg og dine en riktig God Påske!!!
  Klem Fra Lena

  SvarSlett
 5. Så fin genser;) jeg skal også forsøke meg på en mariusgenser. jeg skal også strikke i utradisjonelle farger;)

  SvarSlett
 6. Så fin farge og genser! :)
  Herlig..

  KLEM

  SvarSlett
 7. Hei alle sammen jeg er nemlig den heldige eier av denne fantastiske Mariusgenseren!!!!!!!Jeg er fan av disse fargene har alltid vært en rosa digger. Har også fått to jenter så det har tatt litt av, min kjære Thomas han lever i en rosa og feminin tilværelse han har selv blitt litt påvirket tror han synes det er greit. Klem Tone Elise Brauner.

  SvarSlett
 8. Kult! Mariusgensre er kjempefine og nesten enda kulere i egenvalgte farger ;)

  - L

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails