Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

onsdag 11. april 2012

Marius genser igjen..Måtte bare vise genseren sånn nesten-ferdig... Jeg synes den ble så fin!!!


Da er det bare den morsomste jobben igjen...monteringen... Men det sparer jeg til syklubb til Torsdag, så kanskje jeg får litt hjelp... Skal prøve sammenmasking på skuldrene i stedet for å sy, for det blir jo mye penere.Så er det halsen da.. På Husfliden anbefalte de meg å strikke mønsteret rundt helt opp og heller hente opp masker til halsen lengre ned foran og bak for å få en rund hals.. 

Noen som har erfaring med dette???

Er det forresten noen der ute som kan hjelpe meg med å fjerne høyreklikk-sperren på bildene mine? Må ha  den vekk for å delta i utfordringer hos NIB. 
Jeg husker ikke hvordan jeg la den inn..

Svar på begge spørsmål mottas med STOOOR takk!!!!9 kommentarer:

 1. Hellandussan så søt!!! Eg er i strikkemodus for tida, men det er mindre og enklare saker som er på pinnane mine. Skal strikke ullpledd til prematuravdelinga ved regionsjukehuset vårt. Er nyoperert i foten (i dag, faktisk), så det blir nok god tid til handarbeid!

  SvarSlett
 2. Utrolig lekker! Likte fargene kjempegodt, mulig det blir en liknende på snuppa her neste vinter ;-) Jeg strikker også rett opp når det er mye mønster. Synes det går greit å plukke opp og strikke hals etterpå. Jeg holder på med en Marius i orginalfarger til 10-åringen i huset nå.

  SvarSlett
 3. Så utrolig herlige farger sammen,
  nydelig genser,flinka altså,du
  lager så mye skjønt. :)))
  Klem Mette.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Så fin dem ble i rosa! Ja, det mønstret kan hvist brukes på et utall måter!

  Monteringsspøkelset skremmer meg også, og jeg kvier meg alltid! Sammenmasking blir nok penest. Lykke til!

  Vet om det med høyreklikking, men håper du får tips om det!

  Ha en fin kvled!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 5. Jeg syr en tråd i genseren der fellingen skulle vært gjort. Så syr jeg med symaskin, forsterket søm, og klipper av overskuddet. Jeg syr sikk sakk over klippekanten. Så plukker jeg opp maskene og strikker hals. Håper dette var forståelig. Lykke til

  SvarSlett
 6. Herlige farger.
  Montering huff og lell, liker det ikke.
  Håper du får det til
  KLem Tone

  SvarSlett
 7. For en nyydelig Marius genser! Fargen var jo rå lekker! :D

  SvarSlett
 8. Kjære Tremening. Genseren ble jo helt fantastisk, gleder meg veldig til og ha den på meg. Ser for meg sene sommerkvelder med den genseren på. Superflink er du Christine. Om en stund får vi finne på noen fine farger til Thomas også. Tipper du vil ha en liten break nå. Klem Tone Elise Brauner

  SvarSlett
 9. I really love this post I will visit again to read your post in a very short time and I hope you will make more posts like this.
  jual obat aborsi

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails