Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

torsdag 1. mars 2012

Gamle skjenken i stuaVi har vært så heldige å arve en nydelig gammel skjenk etter Glenns besteforeldre. Vi fant deler til skjenken på mange forskjellige plasser på gården deres, på låven, i smia, under gulvet på loftet i gjestehytta.. Det tok faktisk et par år før skjenken ble noenlunde komplett.


Glenns besteforeldre var jo av den oppfatning at dette var gammelt skrap, men HELDIGVIS var Glenns bestefar likevel av den typen som ikke kunne kaste noe.  I dag mangler bare noen lister pg litt av det ene håndtaket på ene skuffen, men ellers er den komplett. Den er veldig slitt, men det synes jeg bare er fint. Spesiellt liker jeg krakkeleringene i speilet godt.


Denne rosen er det som er igjen av en vakker bukett som jeg fikk av Glenn til Valentines Day. Den buketten holdt virkelig lenge selv om det bare er en igjen nå.  Synger på siste verset den også, men den er jo litt fin med sine små brune flekker.


Her synes litt av listverket vi har fått hjelp til å få opp.  Jeg ønsket meg denne listen som fotlist også, men det ble alt for dyrt.  Det ble derfor en litt enklere verson langs gulvet og på vinduene og denne ekstra fine rundt de doble glassdørene, hvor de får synes godt. (Valuta for pengene, vettu!)


G`en kjøpte jeg på Kremmerhuset her om dagen. Den var satt ned fra kr 59,- til kr 5,- og den ble derfor innvilget i budsjettet av meg selv. 

Jeg har planer om å samle alle forbokstavene i familien vår og lage noe ut av det. Leker litt med tanken om å ta stikksaga fatt og sage ut noen bokstaver selv.... 
Først må vi bli friske. Stakkar Emma hadde en fryktelig natt natt til i dag.
Det ser ut til at det skal gå bedre i natt. Takk for tips om kjølende og dempende spray :)11 kommentarer:

 1. En viiiirkelig VAKKER skjenk!
  Heldige som fant den og i så fin stand :)

  god bedring,
  klem jatte:)

  SvarSlett
 2. Oi, den sjenken var rett og slett nydeleg. Heldige du. :)

  SvarSlett
 3. Flott! Enig med deg, speilet var rett og slett vakkert;)
  Heldig du som har et så fint møbel!

  Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 4. Oj, der var du heldig! En fantastisk flott sjenk! Håndtak får du tak i på bruktbutikker, helt sikkert. Et staselig møbel.
  God helg, og klem til deg.

  SvarSlett
 5. Wow,så vakker,flotte bilder. :)
  God helg.
  Klem.

  SvarSlett
 6. For en flott sjenk. Den var bare nydelig, du er heldig som har fått deg et så flott møbel.

  SvarSlett
 7. Så utrolig nydelig, og så godt den passer inn hjemme hosd ere! Oljelampen er også vakker; du har god sans for detaljer! Ha en flott kveld videre, godt det går bedre med vannkoppene og at sprayen hjelper;) her går det mot nattevaktshelg;) Klem

  SvarSlett
 8. Utrolig flott skjenk! Virkelig bra den ikke ble kastet. NYDELIG var den!

  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 9. ååå det var en virkelig flott skjenk!! Så herlig blogg du har, med flotte og fine tips! Jeg følger gjerne med videre! Sjablongen kommer snart i shoppen.. ha en flott helg! klem

  SvarSlett
 10. SÅÅÅ fina bilder:) Jag gillar verkligen din blogg...bra inspiration.
  Jag önskar dig en superskön helg med hopp om vårsol:)

  LOVE Maria på inredningsvis

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails