Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

lørdag 17. mars 2012

Er det muuuuuuuulig? Del2


I går gjorde jeg noe jeg nesten er litt flau over... Men så var det jo litt artig også da..

Ikke kan jeg skylde på ammetåke lengre heller..

Men: I går skiftet jeg bleie på Maja.

En stund etterpå løftet jeg henne opp og syntes det var så rart at hun var så våt. Hvor er det hun har klart å finne noe vann nå da??? 

Men så kjente jeg at hun ikke hadde på seg bleie. 

Det hender hun klarer å åpne "borrelåsen" på bleia selv, men her var det ingen bleie i det hele tatt. 

Og det var bare meg hjemme, så jeg hadde ingen å skylde på. 


Jeg har altså klart å skifte bleie og glemt å ta på bleie!! Godt gjort.

Nå skal det sies at Maja er en ganske aktiv røver på stellebordet, men det unnskylder ikke at jeg har klart å knappe bodyen, ta på strømpebukse og bukse uten å oppdage at jeg ikke har tatt på bleie. Hallooo?

Litt småsliten etter 5 uker med sykdom kanskje, men ellers har vi det bra!

(By the way -Del 1 var da  jeg presterte å gå i barnehagen med en lys grå og en mørkeblå joggesko... Det ler jeg av stadig vekk enda...)


10 kommentarer:

 1. Ha ha... om det er noen trøst glemte jeg å ta bleie på sønnen min om natta, etter at han sluttet med bleie på dagen - og da fant jeg ut at han kunne sove uten også.
  Lett å bli litt distre i en hektisk værdag:)
  Kjempefint bilde du har vunnet:)

  SvarSlett
 2. hehehe! Godt å høre det er flere som er litt susete... Jeg går stadig ned trappa, men må snu og gå opp igjen for å "begynne på nytt" og huske hva det var jeg skulle... Bleie har jeg dog ikke glemt ennå... ;)

  God helg! Lekre bilder av snuppa!
  -Mari

  SvarSlett
 3. Jeg har også opplevd både å glemme hele bleia, pluss å ta den bak-fram. Du er ikke alene, men man føler seg litt dum når det går opp for en, hehe. Ha en fortsatt fin helg.

  Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 4. Haha, fort gjort. Eg har ikkje gløymt bleik, men klart å ta på badebleie, då vart de ganske vått også. Nydelige bilder i allefall.

  SvarSlett
 5. Hei! Sånn kan det gå, vi gjør alle ting vi må le litt av etterpå:O) Flotte bilder. Det blir jo koselig å ta påska her nede. Vi skal også være her, hele påska tror jeg. Kanskje Dagfinn reiser ned for å se på den nye båten i polen. Og de urnene kjøpte jeg for 3 år siden på moy. Jeg liker de veldig godt, så til påske skal de få noen fine blomster oppi. Kos dere, klem

  SvarSlett
 6. *ler* Mannen til ei venninne gjorde det samme med deres datter, som var ca 3 år. Tisset godt utover rommet til Hedda. Som tok igjen ved å tegne med permanent tusj på gulvet deres helga etter. ;P

  Nydelig kjole du har laget forresten!!

  SvarSlett
 7. =)

  Godt å høre at det ikke bare er meg som gjør rare ting. En annen ting er at husken, den er virkelig så som så... har fått en utrolig dårlig hukommelse ;)

  Hilsen Camilla.

  SvarSlett
 8. Ammetåke...eller vinnerlykkerus????;)
  Det var ihvertfall ikke verst det der du!Men for ei nyelig trulte da - og skjønneste bildene!!!!
  Gratulerer med kalkmalingsgevinsten....tenkte jeg kunne svare på det du spurte om:)
  Mineral White er temmelig hvit.Grunnen til at jeg valgte den/kalkmaling på veggene var fordi jeg ville ha en litt "betongaktig" look...ikke en jevn,hvit vegg.Pappa syntes det var veldig sjoldete når han kom på besøk,men jeg er veldig fornøyd jeg for det var jo det jeg ville:)
  Men det hadde nok blitt enda mer betongeffekt med en lys grå farge på veggene også,men for min del var det herlig med lyse vegger!
  Spør oom du lurer på noe mer...lykke til med kommende prosjekt!!!
  toveklem:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails