Interiør, hobby og hverdagsliv
Hjertlig velkommen til min blogg.
.
.
.

onsdag 9. mars 2011

Drømmefabrikken

Etter å ha oppdaget Drømmefabrikken var det en ting jeg var helt sikker på -at dersom jeg skulle få et barn til, skulle jeg ta nyfødt-foto der. 

Bildene denne damen lager er bare utenomjordisk vakre synes jeg.Forrige uke kjørte vi til Ski hvor studioet til Drømmefabrikken ligger. I fire timer ble det tatt bilder av Maja og Emma. 

Deilig at det blir satt av så mye tid, så slipper man å kjenne seg stresset hvis det ikke ser ut til at modellene er "helt med " med en gang!Fotografen Silje har tydeligvis også magiske hender når det gjelder å få babyen til å sove seg igjennom hele seansen! Det gikk som en drøm -bokstavelig talt.

Jeg synes det er helt uvurderlig verdifullt å fange de deilige nyfødt-trekkene, de forsvinner så fort og de er jo så skjønne!

Drømmefabrikken har et kjempestort utvalg av "props" som nydelige luer, hårbånd, kurver, benker, tepper -man har bare lyst til å si "ja,takk-jeg tar alt..." Stashet er i alle fall helt i min gate!

Desverre eksisterte ikke drømmefabrikken da Emma var nyfødt, men vi fikk også tatt noen bilder av Emma og Maja sammen. Silje har lagt ut et av dem på bloggen sin, det kan du se ved å klikke 


Jeg synes bildet er fantastisk vakkert og gleder meg som en gal til å se resten av bildene!

Jeg anbefaler virkelig å ta en titt på hjemmesiden og bloggen til Drømmefabrikken -de vakreste bilder, både rene fotografier og trolske manipulasjoner!


8 kommentarer:

 1. Herlig ♥ Jeg og har falt plasdask for Drømmefabrikken;)) Silje er så utrolig flink...
  Bildene er nesten magiske, jeg kan se meg ihjel på de, hihi ♥ Skulle gjerne hatt slike nyfødtbilder av mine to og,men det er litt sent nå, haha!

  Nå skal jeg inn og titte på bildene deres;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg er gravid og så utrolig usikker på hvor jeg skal føde. Min fastlege prøver å overbevise meg om at jeg ikke bør søke på Ullevål ABC fordi jeg er førstegangsfødende. Men det er egentlig det jeg har mest lyst til!

  Kan du fortelle litt om dine opplevelser av ABC? Hvordan ser fødestuene ut? Følte du deg trygg selv om det ikke var leger der eller "overvåking" av babyens hjertelyd underveis?

  Håper virkelig du har tid til å svare på spørsmålene mine :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med en superskjønn baby!!:-)

  Ja drømmefabrikken er til stor inspirasjon....hun tar eventyrlig vakre bilder!

  SvarSlett
 4. Hei! så utrolig fint bilde, Emma er jo helt fantastisk. Litt misunnelig på sånne bilder, jeg får ønske meg noe sånnt, når jeg får barnebarn engang i fremtiden. Håper det er lenge til da. Gleder meg til å se resten av bildene. Kos dere masse. klem

  SvarSlett
 5. Hei!!

  For et flott bilde av barna dine!! Heldig dere som har en slik flott fotograf i nærheta:o)
  Du lager så masse flott!! Masse inspirasjon.

  Tine

  SvarSlett
 6. Utrulig nydelige bilder hun tar!! jeg så ditt i ettermiddag når jeg logget på ♥

  Klem Tove

  SvarSlett
 7. For et helt fantastisk bilde! Og gratulerer så mye! Klem Heidi

  SvarSlett
 8. Tusen takk for tipset, det skal jeg jammen huske på hvis jeg får en til en dag:)

  Kos deg videre i barseltiden med den nydelige lille jenta og søte storesøster.

  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails